Herve Hoen - Poule de Herve

In de media

Zaterdag 26 mei van 08.00 tot 09.00 uur en van 09.30 tot 10.00 uur in het L1 radio programma Limburgs Land is Ton Wanders te gast met het Mergelland Hoen. Presentatie: Ger Houben.
De uitzending is terug te kijken via: www.l1.nl/programma/limburgs-land

 
Vrijdag 25 mei om 9.15 is Ton Wanders aan het woord over de herintroductie van het Mergelland Hoen in het programma "Goede Morgen Nederland", een actualiteitenmagazine met studiogasten, vaste rubrieken en reportages. Presentatie: Sven Kockelmann.
Kijk op: http://goedemorgennederland.kro.nl/

Donderdag 24 mei  zijn Ton Wanders en Frans van Oers met het Mergelland Hoen te gast in de studio van TV Limburg in het programma Vandaag, uitzending vanaf 16.00 uur. Het interview duurt 8 minuten en wordt afgenomen door Eric Kempkens.
Kijk op: www.tvl.nl

Woensdag 23 mei zijn Ton Wanders en Frans van Oers te gast in het L1 TV-programma Goeiemiddag Limburg! ''Goeiemiddag Limburg'' is het middagprogramma van L1, gemaakt voor een breed publiek. In deze uitzending staat het Mergelland Hoen centraal. De uitzending duurt van 15:59 - 16:25 uur.         De presentatie is in handen van Vivian Lataster.
Kijk op http://www.l1.nl/programma/gml.


Artikel met video-interview op de site Maastricht dichtbij.

http://maastricht.dichtbij.nl/gastronomie/video-weg-plofkip-ruim-baan-mergelland-hoen


Terug